Poravasara 18V EY1HD1 X / XT / J

Tehokas ja nopea poraus, kompaktissa rungossa. Lyhyempi rungon pituus ja keskikahva siirtävät koneen painopistettä, mikä tekee tasapainosta ja käsiteltävyydestä huippuluokkaista. Tehokas iskumekanismi pidennetyllä iskunpituudella.

Kuvaus

Panasonic Poravasara 18V EY1HD1

Tehokas ja nopea poraus, kompaktissa rungossa. Lyhyempi rungon pituus ja keskikahva siirtävät koneen painopistettä, mikä tekee tasapainosta ja käsiteltävyydestä huippuluokkaista. Tehokas iskumekanismi pidennetyllä iskunpituudella. Korkeatiheyksinen harjaton moottori jatkuvalla pyörimisen ohjauspiirillä. Vahvan suorituskyvyn varmistamiseksi myös halkaisijaltaan suurempia teriä käytettäessä moottori käyttää erityistä elektroniikkaa nopeuden vakauttamiseksi suuressakin kuormituksessa.

Sisäosien suojaamiseksi pölyltä, pora- ja vasarajärjestelmät on tiivistetty erityisellä tiivisteellä. Kytkimen liipaisin on myös tiivistetty kumipäällysteellä sen herkän elektroniikan suojaamiseksi. Poravasaran LED-valo helpottaa työskentelyä varjoisissa, hämärissä ja pimeissä paikoissa. Varustettu sisään vedettävällä ripustuskoukulla turvalliseen säilytykseen, kun työskentelet tikkailla tai korkeissa paikoissa. IP pölyn- ja kosteudensuojaus.

 

  • Rungon pituus 240 mm ja paino 2,15 kg
  • Nopeus ilman kuormaa: High-tila: 0-950 min-1, Low-tila: 0-700 min-1
  • Iskua / min: High-tila: 0-4,200, Low-tila: 0-3,100
  • Tärinäarvo: pääkahva 13,6 m/s’, sivukahva 16,3 m/s’ (standardin EN60745-2-6 mukaan)
  • Joule: High-tila: 2.1J, Low-tila: 1.3 J
  • Istukka: SDS-Plus yhdenkäden pikalukituksella

 

Variaatiot:

EY1HD1X: Runko ainoastaan – ilman akkua ja laturia.

EY1HD1XT: Runko ainoastaan – ilman akkua ja laturia SYSTAINER -laukussa.

EY1HD1J18V: Sarja DCS-pölynkeräysjärjestelmällä, kahdella 5.0Ah akulla ja laturilla SYSTAINER – laukussa.