Get 10% extra OFF on Porto Summer Sale - Use PORTOSUMMER coupon - Shop Now!

Uutuus: VDE akkuruuvimeisseli EYED11SA

Uutuus: VDE akkuruuvimeisseli EYED11SA

Akkukäyttöinen ruuvimeisseli VDE ominaisuudella

Panasonicin uusi akkukäyttöinen EYED11SA VDE ruuvinväännin tarjoaa käyttömukavuutta monipuolisissa käyttökohteissa, kuten sähköasennuksessa, laitehuollossa sekä sähköautojen korjauksessa ja huollossa. Työhön kuluu vähemmän aikaa ja vaivaa akkukäyttöisyyden ansiosta. VDE eristysominaisuus takaa turvallisen työskentelyn.

 

Helppo käyttää

Kompakti ja kevyt runko tekevät ruuvimeisselistä mukavan käyttää. Rungon pituus on 146 mm ja paino vain 220 g. Kytkintä on helppo käyttää yhdellä kädellä. Kytkeminen päälle, eteen ja taakse onnistuu yhdellä sormella. Kytkimeen synkronoitu LED-valo auttaa hämärien kohtien valaisussa. Lisäksi se varoittaa akun alhaisesta lataustasosta sekä ylikuormituksesta.

Työkalun sisäänrakennettu Li-Ion akku on kätevästi ladattavissa USB C-tyypin liittimen kautta milloin ja missä tahansa. Yksinkertainen ja nopea lataus – kuten älypuhelimissa. Yli 600 x [M3x5]
metalliruuvia yhdellä latauksella noin 45 minuutissa.

 

Parempi turvallisuus

Kaksinkertainen kestävä kotelorakenne takaa turvallisen käytön. Sisäinen mekanismi on kokonaan suljettu raskaaseen kaksikerroksiseen koteloon eristyksen ja kestävyyden lisäämiseksi. Panasonicin tutkimus- ja kehityslaboratoriossa tämän akkuruuvimeisselin rungon korkeajännite eristyksen kestävyys on testattu tiukasti DIN EN IEC60900 – testausmenettelyn mukaisesti. Saumaton kumisuojattu kytkin varmistaa korkeamman eristystason sekä vieraiden aineiden ulkopuolella pitämisen ammattimaisessa työmaakäytössä.

Eristetyt kärjet on testattu DIN EN IEC 60900 VDE mukaisesti. Jokaisen kärjen pinta on valettu erittäin kestävällä, punaisella eristetyllä muovipinnoitteella turvallisuuden takaamiseksi. Lisäksi “ei standardin kokoisen” kärjen varren koko (6 mm) estää tavallisen kuusioterän vahingossa asettamisen.

Akun kestävyys on varmistettu suojausilmaisimella ylilatauksesta, ylikuormituksesta ja ylipurkauksesta, mikä varmistaa akun pidemmän käyttöiän. Ruuvimeisselin runko on suojattu pölyltä ja vedeltä IP56 -suojaluokituksen mukaisesti.

 

EYED11SA Ruuvimeisseli toimitetaan kantosalkussa, joka sisältää myös kärkisarjan.

 

 

Siirry tuotteelle tästä.