Get 10% extra OFF on Porto Summer Sale - Use PORTOSUMMER coupon - Shop Now!

Panasonic syyskampanja 2022

Panasonic syyskampanja 2022

Huippulaadukkaita Panasonic akkutyökaluja nyt tarjoushinnoin!

Katso kampanjaesite tästä

Panasonicin syyskampanjaan kuuluu uutuus koneita, pakettitarjouksia sekä laadukkaita akkutyökaluja kampanjahinnoin. Kampanja on voimassa 31.12.2022 asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää. 

Panasonic uutuudet kampanjahinnoin

Kampanjassa mukana uutuuskoneet: EY1DD1 porakone ja EY1PD1 ruuvinväännin.

PANASONIC Porakone 18V EY1DD1.

Kompakti porakone, joka kykenee tehokkaisiin sekä monipuolisiin sarja- ja tarkkuustehtäviin. Rungon pituus vain 160 mm ja paino 1,88 kg. Elektroninen suorituskyvynsäädin. Korkeatiheyksisen B/L moottorin rakenne pienentää kokoa 30 % säilyttäen saman optimaalisen suorituskyvyn. Tarkka elektroninen kytkin korvaa käyttöiältään rajoitetun, tilaa vievän, raskaan mekaanisen kytkimen, minkä ansiosta rungosta tulee lyhyempi. Akun lataustason ilmaisin.

PANASONIC Ruuvinväännin 18V EY1PD1.

Uuden EY1PD1 ruuvinvääntimen runko on erityisen kompakti uusien ominaisuuksiensa ansiosta. 3 x ’litteää’ innovaatiota tekevät rungosta lyhyemmän: Korkeatiheyksinen litteä BL-moottori, Kestävä litteä vasaramekanismi, Ainutlaatuinen litteä pää. Kone mahtuu ahtaimpiinkin paikkoihin kuten kapeisiin väleihin, erittäin lyhyen rungon ansiosta. Ainutlaatuinen moottorirakenne mahdollistaa 30 % pienemmän koon aiempiin malleihin verrattuna – tehosta tinkimättä.

Kampanjassa on mukana myös EY7412

Akkuavusteisella EY7412 ruuvinvääntimellä ruuvaat ilman käsien väsymistä. Laitteesta saa myös tahtoessaan manuaalisen. Siihen käy 1/4” ruuvauskärjet. Sisäänrakennettu 850mAh Li-Ion akku takaa loistavan ruuvauskapasiteetin, yli 600 M3 x 5mm ruuvia yhdellä latauksella. Sisältää ruuvauskärkisarjan.

 

Syyskampanjaan kuuluu erilaisia pakettitarjouksia:
 

Voit valita laadukkaat akkutyökalut edulliseen pakettihintaan.

Klikkaa alta ja löydä lähimmät Panasonic-jälleenmyyjäsi: