Get 10% extra OFF on Porto Summer Sale - Use PORTOSUMMER coupon - Shop Now!

PANASONIC Porakone 18V EY1DD1

PANASONIC Porakone 18V EY1DD1

Panasonicin kompaktein ja kevyin porakone tähän mennessä!*

*Panasonicin 14.4/18V porakone kategoriassa

Kompakti laite, joka kykenee tehokkaisiin sekä monipuolisiin sarja- ja tarkkuustehtäviin. Uusi korkeatiheyksisen moottorin rakenne pienentää kokoa 30 % säilyttäen saman optimaalisen suorituskyvyn. Uusi tarkka elektroninen kytkin korvaa käyttöiältään rajoitetun, tilaa vievän, raskaan mekaanisen kytkimen, minkä ansiosta rungosta tulee lyhyempi.

 

 

Laajat asetusmahdollisuudet monipuolisiin tehtäviin

Poraus

Puunporaus onnistuu tehokkaasti ja nopeasti, sillä uuden hiiliharjattoman moottorin ja vektoriohjauksen yhdistelmä optimoivat tehon ja nopeuden raskaassa sarjaporauksessa. Siisti metallisen porauspinnan viimeistely onnistuu Panasonic 18V EY1DD1 porakoneella, sillä korkeimman pyörimisnopeuden rajoitin (H1 – H3 asetukset) takaa siistin pinnan sekä vähentää metallireikäsahan hampaiden kulumista.

Ruuvaus

Uusi elektroninen kytkin tarjoaa 600 erilaista sulkukytkimen vääntömomenttia kytkimen ja nopeusasetusten välillä. Täyttää erilaiset kiinnitys tarpeet tarkoista kiinnityksistä suuren vääntömomentin kiinnityksiin.  Sulkukytkimen vihreä valo syttyy 2 sekunniksi, kun kiinnitys on valmis esiasetetulla kytkimen vääntömomentilla, mikä auttaa varmistamaan oikean kireyden.

Vaivaton vaihto kierteytykseen

Kierteytystilassa on ainutlaatuinen ominaisuus, joka vaihtaa automaattisesti suuntaa ”eteenpäin” -kierrosta ”taaksepäin” kiertoon. Sarjakierteytys helpottuu ja nopeutuu samalla kun ”Kierteytys -lastunpoistotila” lisää käyttömukavuutta ja tehokkuutta.