Get 10% extra OFF on Porto Summer Sale - Use PORTOSUMMER coupon - Shop Now!

Panasonic -kampanja

Panasonic -kampanja

Huippulaadukkaita Panasonic akkutyökaluja nyt tarjoushinnoin!

Katso esite tästä.

Kampanjasta löydät EY7451PN2S porakonesarjan. EY7451 on kevyt ja kompakti porakone – paino vain 1.6kg. Ominaisuuksina elektroninen nopeudensäädin, sähköjarru, suunnanvaihto ja LED-valo. 13mm pikaistukka. Sarjaan sisältyy myös 2 x 3.0 Ah akut.

Toisena porakoneena löytyy tehokas EY79A3 iskuporakone, runkoversiona. Koneen ”Smooth start” -tekniikka mahdollistaa helpon ja tarkan nopeudensäädön. Koneessa on LED-valo pimeässä työskentelyyn, kätevä vyölenkki ja sähköjarru. Soft-grip kahvasta saa mukavan ja pitävän otteen.

Panasonic uutuudet kampanjahinnoin

Kampanjassa on mukana myös Panasonicin tuoreimmat uutuudet EY47A1 Puukkosaha ja EY7412 ruuvinväännin. Puukkosahan neliportaisesti taittuva varsi mahdollistaa sahaustyöt vaikeapääsyisiin kohteisiin. Käyttöä helpottaa kompakti rakenne sekä LED-työvalo. Kädensijan lukitus ja vapautus onnistuu kätevästi yhdellä painalluksella kuin myös terän vaihto käy nopeasti ilman työkaluja.

Akkuavusteisella EY7412 ruuvinvääntimellä ruuvaat ilman käsien väsymistä. Laitteesta saa myös tahtoessaan manuaalisen. Siihen käy 1/4” ruuvauskärjet. Sisäänrakennettu 850mAh Li-Ion akku takaa loistavan ruuvauskapasiteetin, yli 600 M3 x 5mm ruuvia yhdellä latauksella.Sisältää ruuvauskärkisarjan.

EY3640 & EY3641 saumauspistoolisarjoihin mukaan EY3741 valaisin ja EY9L42 akku

Saumauspistooli EY3640 soveltuu koville patruunoille ja max 310ml kalvopakkauksille. Suunniteltu erityisesti pitkää akkukestoa vaativiin ja suuria ainemääriä käsittäviin saumaustöihin. Massansyöttö on tehokasta ja nopeaa myös tavallista jäykemmillä materiaaleilla. EY3641 saumauspistooli sopii taas koville patruunoille ja max 600ml kalvopakkauksille.

Kampanjassa mukana myös Akkupakkaus EYC953B, johon sisältyy 2 x 18V 3,0Ah akku EY9L53B ja laturi EY0L82B.

Katso kampanja -esite alta:

Klikkaa alta ja löydä lähimmät Panasonic-jälleenmyyjäsi: