Get 10% extra OFF on Porto Summer Sale - Use PORTOSUMMER coupon - Shop Now!

Uusi akkukäyttöinen ruuvinväännin EY7412

Panasonic akkukäyttöinen ruuvinväännin EY7412

Uusi akkukäyttöinen ruuvinväännin EY7412

Vähemmän vaivaa, enemmän hallintaa uudella EY7412 ruuvinvääntimellä.

Panasonicin uudella akkukäyttöisellä EY7412 ruuvinvääntimellä ruuvaaminen sujuu helposti ilman käsien väsymistä. Käden kiertorasitus vähenee moottorikäyttöisen ruuvinkierron ansiosta ja lisäksi työvaihe nopeutuu. EY7412 ruuvinvääntimestä saa myös manuaalisen ruuvinvääntimen, jonka avulla on kätevä viimeistellä kiristys. Siihen käy 1/4” ruuvauskärjet ja sisäänrakennettu 850mAh Li-Ion akku takaa loistavan ruuvauskapasiteetin – yli 600 M3 x 5mm ruuvia yhdellä latauksella.

Akku on kätevästi ladattavissa Micro-USB liittimen kautta jopa 25 minuutissa tyhjästä täyteen. LED-valo ilmaisee akun kapasiteetin (ladattava: punainen, lataus valmis: vihreä).

Panasonic akkukäyttöinen ruuvinväännin EY7412             Panasonic akkukäyttöinen ruuvinväännin EY7412

Laitteen kiertosuunta on säädettävissä yhdellä kädellä, mikä lisää käyttömukavuutta. Ruuvinvääntimessä on LED-valaisin auttamaan työskentelyä hämärämmissä kohteissa. Se varoittaa myös työkalun ylikuormituksesta vilkkumalla. Laite on kevyt ja kompaktin kokoinen – painaa 165g ja on 128mm pitkä.

Katso tuotetiedot täältä.

Katso tuotetiedot täältä.