Get 10% extra OFF on Porto Summer Sale - Use PORTOSUMMER coupon - Shop Now!

Panasonic EY47A1 nivelmallinen puukkosaha

Panasonic puukkosaha EY47A1

Panasonic EY47A1 nivelmallinen puukkosaha

Ulottuu vaikeisiinkin kohteisiin

Uudella nivelmallisella puukkosahalla onnistuu sahaustyöt vaikepääsyisissä paikoissa neliportaisesti taittuvan kahvan ansiosta. Taittovartinen puukkosaha sopii esimerkiksi putkistojen poistamiseen hankalista paikoista, ensiaukon tekemiseen seinään tai puulevyyn sekä laittian alla olevan PVC-putken leikkuuseen. Puukkosaha on erinomainen myös kattopaneelien leikkaamiseen, sähköasennuskanavien poistoon, PVC-putken leikkaamiseen paikallaan sekä pihapuiden oksien katkaisuun.

Tehokas pienestä koostaan huolimatta

Pienestä (paino 2.05kg) koostaan huolimatta puukkosaha on erittäin tehokas. Kädensijan lukitus ja vapautus onnistuu kätevästi yhdellä painalluksella kuin myös terän vaihto käy nopeasti ilman työkaluja. Puukkosahassa on myös LED-työvalo, joka auttaa valaisemaan työstettävän kohteen hämärässä.