Tough Tools IP konsepti

Sähkötyökalut joutuvat kovalle koetukselle työmailla. Laitteet joutuvat usein kosketuksiin veden ja pölyn kanssa, mikä tuottaa monesti toimivuusongelmia ja viivästyttää töitä. Panasonic kehitti Tough Tool Intelligent Powertool -konseptin, jonka tuotteilla on ennennäkemätön vastus vettä ja pölyä vastaan – koneemme ovat luotettavia myös kaikkein vaativimmissa olosuhteissa!

Tough Tool IP-tuotteet ovat läpäisseet IP-standarditestin, jota hallinnoi International Electro technical Commission (IEC).

Panasonicin pölyn- ja vedenkestävä teknologia on yhtäpitävä IP-standardin kanssa. Tough Tool -malliston työkaluissa on akkukennojen valvontatoiminto, lämpötilan valvonta työskentelyn aikana ja ylipurkautumissuojaus. Kytkin, elektroniikka ja akkukennot on suunniteltu niin, ettei pöly ja kosteus pääse tunkeutumaan sisään. Kehittynyt tekniikka takaa työkalujen luotettavan, turvallisen ja tehokkaan toiminnan ammattikäytössä, myös haastavissa olosuhteissa.

Maksimaalinen joustavuus ja suuri kapasiteeetti

Panasonicin Li-ion -koneissa vanha ja uusi sopivat yhteen. Kaikkia 14,4V ja 18V Li-ion -akkujamme voidaan käyttää mm. uusissa Dual Voltage –sarjan työkaluissamme. Vastaavasti uudet, entistä suuremman kapasiteetin 4,2Ah tai 5,0Ah kapasiteetin akut soveltuvat käytettäviksi aiemmissa 14,4V ja 18V koneissa ja ovat ladattavissa aiemmilla latureilla.
Tämä parantaa myös käytössä olevien koneiden käyttökapasiteettia ja tuottaa käyttäjälle merkittävän edun ja kustannussäästön.

Erityisen tehokasta suorituskykyä vaativiin töihin 4,2Ah LS sekä 5,0Ah LJ -akkujen kapasiteetti ja akkukesto ovat vertaansa vailla.

Dual Voltage eli Kaksoisjännite

Dual Voltage –malliston koneissa voit käyttää sekä 14,4V että 18V akkuja. Akun jännitteen mittaus takaa parhaan mahdollisen suorituskyvyn. Työkalun erikoispiirit tunnistavat akun jännitteen, kun akku asetetaan paikalleen. Tunnistuksen jälkeen järjestelmä optimoi virran ja jännitteen säädöt 14,4 V:n ja 18 V:n akulle taaten näin maksimaalisen käyttöiän koneelle ja akulle parhaalla mahdollisella suorituskyvyllä ja käyttömukavuudella.

Laajennettu takuu 3 vuotta

Panasonic myöntää 3 vuoden takuun Li-ion työkaluille, jotka on rekisteröity kuukauden kuluessa ostopäivästä.
Lue lisää ja rekisteröi työkalusi.

Hyvät työkalut vähentävät rasitusta


Ja hyvät työkalut helpottavat työtä. Panasonic ottaa vahvasti käyttäjälähtöisen suunnittelun näkökulman huomioon työkaluja suunnitellessaan. Panasonic pyrkii jokaisen uuden mallin kehittelyssä päihittää sekä itsensä että edeltävän mallin. Käyttäjän fyysisen rasituksen vähentäminen kombinaatiossa paremman suoritustehon kanssa on silloin lähtökohtamme. Panasonic on siis työkalu, jolla teet työstäsi paremman. Tämä on päämäärä, jonka eteen teemme kaikkemme.

Kaikkien osien oma valmistus takaa 100% kontrollin
Tämä on ainutlaatuista tällä alalla. Meille pieninkin osa jokaisessa työkalussa on yhtä tärkeä. Emme jätä siis mitään sattuman varaan.  

Oma valmistuksemme takaa sen, että voimme kontrolloida koko prosessin. Itse asiassa me valmistamme myös erinäisiä osia kilpailijoidemme koneisiin.

Mitä voit odottaa, kun käytät Panasonicia? 


On ehkä ylimielistä sanoa huippulaatua. Mutta tuotteemme todistavat sen, kerta toisensa jälkeen. Korkea laatu ja pitkä takuu ovat piste iin päälle ja tällöin huippulaatu on ainoa sopiva kuvaus.

Sitä voit odottaa.

Tietoa meistä

Panasonic on yksi Japanin vanhimmista tekniikan alan yrityksistä. Vuonna 1918 Konosuke Matsushitan perustama yritys kehittää jatkuvasti uusia teknisiä ratkaisuja ja innovaatioita. Tarina alkoi kytkentäliittimestä ja on edennyt huimaa vauhtia.

Panasonic Tools, osa Panasonic Corporationia, on vuodesta 1979 valmistanut akkukäyttöisiä työkaluja kuten ruuvinvääntimiä, porakoneita, sahoja, hiomakoneita ja saumauspistooleita ammattikäyttöön. Panasonic valmisti johdottoman ruuvinvääntimen NASA:lle jo vuonna 1984. Laite oli tarkoitettu avaruudessa tehtäviin korjaustöihin.

Panasonic on valmistanut työkaluja nyt yli 35 vuotta ja fokus on vieläkin teknisissä ratkaisuissa sekä innovaatioissa. Katsomme mieluummin eteenpäin kuin taaksepäin, vaikkakin vakaa pohja tuo turvallisuutta.

Käyttövarmuuden ja suorituskyvyn lisäksi fokusoimme: Ergonomiaan, Painoon, Akkuun sekä kaikkien komponenttien omaan valmistukseen.
NASA:lle valmistamamme työkalut maksoivat huomattavasti enemmän kuin tavalliset käyttäjät ovat valmiita maksamaan.
Panasonic tarjoaa kuitenkin korkealaatuisia tuotteita, jotka on valmistettu samalla periaatteella, huomattavasti huokeampaan hintaan. Panasonicin työkaluille on ominaista ennen kaikkea korkea laatu, kestävyys ja luotettavuus myös äärimmäisissä olosuhteissa. Panasonicin käyttäjälähtöisessä suunnittelussa panostetaan myös muotoiluun, ergonomiaan ja minimaaliseen tärinään, taaten Panasonicin työkalujen käyttömukavuuden ja miellyttävän työskentelyn. Tuotteet valmistetaan osittain tehtaallamme Hikonessa, Japanissa sekä tehtaallamme Shanghaissa, Kiinassa.

Suomessa maahantuontitoiminnan aloitti Oy Wilfa Suomi Ab vuonna 1981 ja hyvin pian aloittamisen jälkeen esitteli markkinoille Panasonicin ladattavat ammattityökalut, silloisella kauppanimellä National, joka 80-luvun puolivälissä sai nykyisen kauppanimen Panasonic. Samoihin aikoihin alkoi tapahtua merkittävää kehitystä ladattavien työkalujen akkukapasiteetissa, latausajoissa ja muissa teknisissä ominaisuuksissa mahdollistaen tuotteiden läpilyönnin myös vaativassa ammattikäytössä.

Nykyään Panasonic työkalujen maahantuonnista ja markkinoinnista Suomessa vastaa ToughTools Finland Oy. Panasonic on koko tämän ajan ollut kehityksen kärjessä omalla erikoisosaamisellaan keskittyen työkaluissa vain ladattaviin malleihin ja niiden kriittisiin erityisvaatimuksiin käytännön olosuhteissa. Tuotekehitys jatkuu edelleen samalla tinkimättömällä tavalla entistäkin parempien tuotteiden ja ratkaisujen luomiseksi ilman kompromisseja vaativaan ammattikäyttöön.